Wat is het reizigerspanel?

Het reizigerspanel van PlusOV bestaat uit reizigers (Wmo-pashouders) die meedenken over de dienstverlening van PlusOV. PlusOV is een samenwerking van 9 gemeenten. We streven naar een vertegenwoordiging van twee reizigers uit elke gemeente. Daarnaast stuurt de Adviesraad Sociaal Domein per gemeente een vertegenwoordiger. 

Het reizigerspanel komt 2 keer per jaar bij elkaar. De onderwerpen die we bespreken, zijn telkens verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website. Elke bijeenkomst duurt maximaal 2 uur. De bijeenkomsten worden in Apeldoorn georganiseerd. 

Woont u in Lochem, Zutphen, Voorst, Brummen, Epe of Hattem en reist u regelmatig met PlusOV? Wilt u meepraten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met info@plusov.nl of tel 088-758 76 54.

Wat doet PlusOV met de uitkomsten?

PlusOV gebruikt de uitkomsten om het reizen voor u prettiger te maken. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Als lid van het reizigerspanel krijgt u dit verslag als eerste te zien. U ziet dan meteen wat PlusOV met de uitkomsten gaat doen. Het verslag komt op de website te staan.