Vervoer naar dagbesteding, hoe werkt dat?

Thuis wonen en de dag samen met andere mensen doorbrengen op een locatie voor dagbesteding of dagbehandeling. Dat biedt afleiding en geeft de dag een plezierige invulling. Voor wie niet zelfstandig of met het openbaar vervoer naar de dagbesteding of dagbehandeling kan reizen, zorgen wij graag voor het vervoer

Op vaste dagen en tijden reist u volgens een vaste route vanaf uw woning naar de dagbestedingslocatie en weer terug. Dit vervoer verzorgen wij voor inwoners van de gemeenten Brummen, Epe, Hattem, Heerde, Lochem en Voorst. U heeft een indicatie nodig van uw gemeente op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).
Dagbestedingsvervoer

Veelgestelde vragen

Geeft u dit zo snel mogelijk door aan uw gemeente én aan PlusOV.

We rijden niet op dagen waarop de zorglocatie voor dagbesteding of dagbehandeling gesloten is. Ook op officiële feestdagen voeren we geen ritten uit.

Feestdagen zijn: Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag.

Ook tijdens een weeralarm met code rood rijden onze taxi's niet. Houdt u dan de homepagina in de gaten.

Landelijke of regionale stakingen van medewerkers in het onderwijs en in het taxivervoer kunnen invloed hebben op het vervoer. Houd in zo’n geval www.plusov.nl in de gaten. Via de homepagina kunt u lezen of de staking gevolgen voor u heeft.