Uw rit afmelden of aanmelden, hoe werkt dit?

Als u ziek bent en niet naar de dagbestedingslocatie kunt,  laat het dan zo snel mogelijk weten. Ook als u bijvoorbeeld naar de dokter of tandarts moet en geen vervoer nodig heeft, dan horen wij het graag.

Afmelden bij PlusOV

Meld de rit altijd bij ons af als u niet met de taxi meegaat. Of laat iemand anders dit voor u doen. Bijvoorbeeld een familielid of iemand die u verzorgt of verpleegt. Wij geven dit dan door aan de chauffeur, dit hoeft u niet te doen. Zo voorkomt u dat de taxi en mogelijk andere mensen in de taxi voor niets op u blijven wachten en daardoor later op de dagbestedingslocatie of thuis zijn.

  • Bel: 088-758 76 55 (dagelijks van 6.30 - 18.00 uur) of stuur een e-mail naar route@plusov.nl.

Ziekmelding doorgeven

Bent u ziek geworden en heeft u geen vervoer nodig, laat het zo snel mogelijk weten.

  • Bel 088-758 76 55. Of stuur een e-mail naar route@plusov.nl.
  • Geef door naar welke dagbestedingslocatie u gaat.
  • Geef een afmelding nooit door aan de chauffeur.

Betermelden

Bent u weer beter, meld u dan weer aan voor het vervoer. Of laat dit doen door iemand die u verzorgt.

  • Bel 088-758 76 55. Of stuur een e-mail naar route@plusov.nl.
  • Doe dit uiterlijk om 16.00 uur op de dag voordat u weer vervoer nodig heeft.

Op de dagbestedingslocatie ziek geworden

Als u ziek bent geworden op de dagbestedingslocatie en u gaat eerder naar huis, meld uw vaste rit dan bij ons af. Of vraag iemand van de dagbestedingslocatie, uw partner of een verzorger dit voor u te doen. Wij laten dit aan de chauffeur weten. Zo voorkomt u dat de taxi en andere reizigers voor niets blijven wachten en daardoor zelf later zijn.

Bezoek aan een arts of tandarts

Moet naar een arts of tandarts, waardoor u niet naar de dagbesteding kunt? Meldt u zich dan bij ons af. Of vraag uw partner of verzorger dit voor u te doen. Wij laten dit aan de chauffeur weten. Zo voorkomt u dat de taxi en andere reizigers voor niets blijven wachten en daardoor zelf later zijn.

Ziekte voor langere tijd

Houdt uw ziekte langere tijd aan, waardoor u voor langere tijd niet naar de dagbestedingslocatie gaat en geen vervoer nodig heeft?  Geef dit dan ook door aan uw gemeente.