Klanttevredenheid

Wij willen weten of onze reizigers tevreden zijn over onze diensten. Ook willen we weten op welke punten we onze diensten verder kunnen verbeteren, zodat onze reizigers nog plezieriger met ons kunnen reizen. 

Klanttevredenheidsonderzoek reizen op afroep

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom vragen wij wat u vindt van het reizen met PlusOV. Dat doen we door elke dag reizigers te bellen, die kort daarvoor met ons gereisd hebben. Zo kunnen reizigers ons in hun eigen woorden vertellen wat zij vonden van hun rit, de stiptheid, de reistijd, de reservering, de wachttijd en de communicatie. Op die manier krijgen we goed in beeld waar u wel of niet tevreden over bent en hoe we onze diensten kunnen verbeteren.

Mensen die niet mee willen doen aan het onderzoek, kunnen dat natuurlijk aangeven als zij gebeld worden door een van onze medewerkers. Wij zullen hen niet meer bellen. 

Klanttevredenheidsonderzoek routegebonden vervoer

Eind 2020 onderzochten we de klanttevredenheid in het routegebonden vervoer. In november vroegen we ouders en verzorgers hoe tevreden ze zijn over onze dienstverlening. Zij beoordeelden dit met een 7,7. Bij het vorige onderzoek in 2018 kreeg het leerlingenvervoer een 7,1 als eindcijfer. De vragen gingen over op tijd rijden, het voertuig, de chauffeur en het contact met PlusOV tussen augustus en oktober.