Afmelden of aanmelden, hoe werkt dit?

Als uw kind ziek is en niet naar de dagbestedingslocatie kan, laat het dan zo snel mogelijk weten. Ook als uw kind bijvoorbeeld naar de dokter of tandarts moet en geen vervoer nodig heeft, dan horen wij het graag.

Afmelden bij PlusOV

Meld uw kind altijd bij ons af voor een rit als uw kind niet met de taxi meegaat. Wij geven dit dan door aan de chauffeur, dit hoeft u niet te doen. Zo voorkomt u dat de taxi en de andere kinderen in de taxi voor niets op uw zoon of dochter blijven wachten en daardoor later op de dagbestedingslocatie of thuis zijn.

  • Bel: 088-758 76 55 (dagelijks van 6.30 - 18.00 uur) of stuur een e-mail naar route@plusov.nl.

Uw kind ziekmelden

Is uw zoon of dochter ziek geworden, laat het zo snel mogelijk weten.

  • Bel 088-758 76 55. Of stuur een e-mail naar route@plusov.nl.
  • Geef door naar welke school uw kind gaat.
  • Geef een afmelding nooit door aan de chauffeur.

Uw kind beter melden

Is uw zoon of dochter weer beter, meld uw kind dan weer aan.

  • Bel 088-758 76 55. Of stuur een e-mail naar route@plusov.nl.
  • Doe dit uiterlijk om 16.00 uur op de dag voordat uw kind weer vervoer nodig heeft.

Op de dagbestedingslocatie ziek geworden

Als uw kind op de dagbestedingslocatie ziek is geworden en eerder naar huis moet, dan haalt u zelf uw kind op. Uw kind reist die dag niet met ons naar huis. Meld uw zoon of dochter af, zodat wij de chauffeur kunnen informeren. Zo voorkomt u dat de taxi en andere kinderen voor niets blijven wachten en daardoor zelf later thuis zijn.

Bezoek aan een arts of tandarts

Moet uw zoon of dochter naar een arts of tandarts op een moment dat uw kind normaal gesproken naar de dagbestedingslocatie zou gaan? Dan regelt u zelf het vervoer. Meld uw kind af, zodat wij de chauffeur kunnen informeren.

Ziekte voor langere tijd

Houdt de ziekte van uw kind langere tijd aan, waardoor uw kind ook langere tijd niet meegaat met de taxi? Geef dit dan ook door aan uw gemeente.