Onverwachte situaties in het vervoer

Files, vertragingen en langere reistijden zijn normaal in het verkeer. Wij doen onze uiterste best om het vervoer goed te laten verlopen. Gaat er iets mis, bel ons dan direct! Ook tips en suggesties zijn van harte welkom.

Stakingen

Landelijke of regionale stakingen van medewerkers in het onderwijs en in het taxivervoer kunnen het vervoer beïnvloeden. Houd in zo’n geval deze website in de gaten. Via een nieuwsbericht op de homepagina kunt u lezen of de staking gevolgen voor u heeft.

Vertraging

Onderweg kan er vertraging ontstaan. Bijvoorbeeld door een ongeval, een verkeersomleiding of een aanrijding met de taxi. Bij ernstige vertraging of een ongeval bellen wij direct de noodnummers die u ons heeft doorgegeven.

Weeralarm

Bij zeer zware sneeuwval, gladheid of extreme storm komt het voor dat we onze dienstregeling moeten aanpassen. Meestal geeft het KNMI tegelijkertijd een code rood of code oranje af. In een enkel geval moeten we het vervoer stopzetten. Uitzonderlijk slecht weer kan gevaarlijk zijn in het verkeer. Wij raden u aan om bij slecht weer het nieuws op de homepagina van deze website te volgen.