Voortgezet onderwijs vanaf 31 mei volledig open

Wij rijden sinds maandag 31 mei weer naar alle scholen voor het voortgezet onderwijs. Dit doen we op de dagen en tijden die uw gemeente aan ons heeft doorgegeven. Ouders en verzorgers hebben hierover van ons persoonlijk bericht ontvangen.

Uw kind afmelden

Het kan zijn dat de school van uw kind nog niet volledig opengaat. Hier leest u hoe u uw kind kunt afmelden, op dagen dat uw kind niet naar school kan. Dankzij de informatie die u ons geeft, kunnen wij de ritten voor de leerlingen zo goed mogelijk inplannen.

Wat als de schooltijden veranderen?

Als de schooltijden veranderen, dan moet de taxi op andere tijden klaarstaan. Wij vragen u om aangepaste schooltijden zo snel mogelijk door te geven aan uw gemeente. Via uw gemeente regelen wij dat de taxi op de nieuwe tijd(en) klaarstaat. Het verwerken van deze wijziging kan enkele dagen duren. Hiervoor vragen we uw begrip.

Coronaregels blijven gelden 

Op onze website vindt u informatie over de coronaregels voor het leerlingenvervoer. Wij vragen u en uw kind om zich aan deze regels te houden. Zo is het bijvoorbeeld verplicht voor alle kinderen in het voortgezet onderwijs om een mondkapje te dragen in de taxi.

Vragen?

Actuele informatie vindt u op www.plusov.nl. Hier leest u meer over wat dit voor u en uw kind kan betekenen. Ook vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u vragen over het leerlingenvervoer voor uw kind, neemt u dan gerust contact op. U kunt ons op werkdagen tussen 06:30 tot 18:00 uur bellen op 088-758 76 55. Een e-mail sturen kan ook naar route@plusov.nl.

Waar vind ik informatie over het coronavirus?

Kijk voor informatie over het coronavirus eerst op de website van de Rijksoverheid en de website van het RIVM. Hier vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag hier niet tussen? Bel dan het landelijke publieksnummer 0800-1351 (tussen 8.00-20.00 uur).