(Speciaal) basisonderwijs en (speciaal) voortgezet onderwijs vanaf 10 januari weer open

Wij rijden vanaf maandag 10 januari weer naar alle scholen voor het (speciaal) basisonderwijs en (speciaal) voortgezet onderwijs. Dit doen we op de dagen en tijden die uw gemeente aan ons heeft doorgegeven. De scholen in het mbo en hoger onderwijs blijven voorlopig nog dicht.

Uw kind afmelden

Het kan zijn dat de school van uw kind nog niet volledig opengaat. Hier leest u hoe u uw kind kunt afmelden, op dagen dat uw kind niet naar school kan. Dankzij de informatie die u ons geeft, kunnen wij de ritten voor de leerlingen zo goed mogelijk inplannen.

Coronaregels blijven gelden 

Op onze website vindt u informatie over de coronamaatregelen. Wij vragen u en uw kind om zich aan deze regels te houden.  Zo geldt er een dringend advies voor alle kinderen om een mondkapje te dragen in de taxi.

Vragen?

Actuele informatie vindt u op www.plusov.nl. Hier leest u meer over wat dit voor u en uw kind kan betekenen. Ook vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Heeft u vragen over het leerlingenvervoer voor uw kind, neemt u dan gerust contact op. U kunt ons op werkdagen tussen 06:30 tot 18:00 uur bellen op 088-758 76 55. Een e-mail sturen kan ook naar route@plusov.nl.

Meer informatie

Kijk voor informatie over het coronavirus eerst op de website van de Rijksoverheid en de website van het RIVM. Hier vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag hier niet tussen? Bel dan het landelijke publieksnummer 0800-1351 (tussen 08.00-20.00 uur). Alle coronaregels voor in en rond de taxi staan in het sectorprotocol van het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).